Tzancă Uraganu

Cum o alintă cântărețul pe fetiță. Acum cântărețul s-ar afla în comă la un spital din Germania iar starea lui de sănătate nu ar fi tocmai bună scrie Spynews.


Baga Tik Tak Rework Tzanca Uraganu By Omar Arnaout In 2021 Omar Music Playlist Spotify Apple

Facebook Eu niciodată nu am vrut să mă cert cu ea.

Tzancă Uraganu. Are o mulţime de maşini de lux şi parcul său auto este într-o continuă expansiune. În viața lui Tzancă Uraganu a apărut apoi Mădălina Miu de care acesta s-a îndrăgostit nebunește încât a cerut-o în căsătorie. Youtube 320 Kbps Informatii fisier.

Iti multumim foarte mult ca ai ales sa descarci TZANCĂ URAGANU - Am nevoie de un antidot de pe site-ul nostru si speram ca vei reveni in curand sa descarci si alte melodii asemanatoare. Potrivit sursei citate agresorii ar fi chiar frații Lambadei mama copilului lui Tzancă Uraganu cea de care s-ar fi despărțit. Cunoscutul manelist are o viață amoroasă mai mult decât tumultuoasă.

Conform lui nunta a fost de fapt o modalitate de a o răni pe mama fetiței lui Lambada. Tzanca Uraganu - Mi-am urcat tronul pe munte Originala 2021 Adaugat pe 15 August 2021 in categoria Manele. Tzancă Uraganu a fost bătut și a ajuns la spital în urmă cu două zile.

Tzancă Uraganu nu are afaceri dar face bani din muzică. Aşa se laudă cu palatul de aproape 500000 de euro de la Ploieşti plin cu lucruri extrem de valoroase suflate şi poleite cu aur. Victima s-a ales cu răni serioase și are fața tumefiată după cum arată imaginile publicate de siteul spynewsro.

S-a ajuns aici după ce manelistul a refuzat ani la rând să plătească impozitul de peste 10 mii de lei pentru mașina pe care o avea pe vremea când trăia. Daca ti-am fost de folos cu aceasta piesa sau oricare alta ne poti bucura cu o distribuire mai departe sa afle cat mai multa lume de noi si sa se bucure de serviciul pe. Tzancă bătut de mai mulți bărbați mascați.

Tzancă Uraganutzzzancauraganu Ysanaisssss2 Tzancă Uraganutzzzancauraganu Tzancă Uraganutzzzancauraganu Tzancă Uraganutzzzancauraganu. Tzancă Uraganu tzzzancauraganu has created a short video on TikTok with music sunet original. Manelistul este din nou în atenția presei după ce iubita sa actuală a agresat-o pe Mădălina Miu într-un studio de înregistrări.

Cântărețul susține că este într-o formă bună și neagă agresiunea despre care a vorbit fratele său. Tzanca uraganu 4204M views Discover short videos related to tzanca uraganu on TikTok. Manelistul Tzancă Uraganu se ferește de COVID-19.

205k Followers 1242 Following 397 Posts - See Instagram photos and videos from Tzanca Uraganu tzanca__uraganu. Tzancă Uraganu de frică să nu se îmbolnăvească mai ales că are și o fetiță mică acasă a anunțat că până la sfârșitul anului nu va mai participa. Nu am vrut să am treabă cu ea.

Cristina Criscristinacris35 Ysanaisssss2 Antonio neaguantonioneagu Tzancă Uraganutzzzancauraganu Mihay Leumihay_leu. Eu cu Tzancă suntem fericiți eu nu mă băgăm pe ea degeaba. Tzanca Uraganu - Nu ma sperie nimic Originala 2021 Adaugat pe 17 August 2021 in categoria Manele.

Înainte de tragicul episod Tzancă și iubita sa s-au filmat lângă. Tzancă Uraganu și iubita sa voluptoasa Marymar au fost bătuți de către cumnații fostei soții a manelistului Lambada. Tzancă Uraganu a declarat că regretă faptul că s-a cununat civil cu Mădălina Miu.

Manelistul a intrat într-un conflict cu mai mulți indivizi și a fost agresat în plină stradă. Tzancă Uraganu probleme din cauza femeilor din viața lui. Fratele manelistului Miraj Tzunami a vorbit despre cum a fost agresat acesta de foștii săi cumnați.

Watch popular content from the following creators. Tzancă Uraganu imagini emoționante cu fiica lui. Deși nu a făcut un calcul exact al banilor pe care i-a investit el.

Tzancă Uraganul nu s-a uitat la bani când și-a construit casa fabuloasa in care traieste. Tzancă Uraganu 4143M views Discover short videos related to Tzancă Uraganu on TikTok. Watch popular content from the following creators.

Tzancă Uraganu - bătut în Germania. Prima poveste de dragoste a fost cu Lambada pornită încă din copilărie iar rodul acesteia a fost comoara lor o fetiță. Captură Tiktok Manelistul a explicat pas cu pas cum s-a întâmplat totul.

Tzancă Uraganu așa cum nu l-ați mai văzut. Tzancă Uraganu la muncă în folosul comunității. Tzancă Uraganu a făcut primele declarații după ce a fost bătut de frații Lambadei mama copiilor săi în Germania.

Află de pe a1ro care este starea de sănătate a celor doi conform lui Miraj Tsunami fratele lui Tzancă Uraganu.


Pin On Uraganu


Youtube Youtube Daniel Fashion


Tzanca Uraganu Antante Oficial Video 2016 Youtube Big Men Men Online Man


Tzanca Uraganu Manca Ti As Hazu Videoclip Oficial Hit Youtube One Shoulder Formal Dress Formal Dresses Fashion


Youtube Youtube Development Concert


Tzanca Uraganu Numele Meu Originala Music Videos Laura Youtube


Youtube Youtube Incoming Call Screenshot Movie Posters


Tzanca Uraganu Antante Oficial Video 2016 Tzanca Uraganul Pknight Video Men Online Big Men


Tzanca Uraganu Noaptea Golanii Nou Cantec Video Oficial Muzica Videoclipuri Muzicale Noi și Vechi Sursa Youtube Com Ofi Old Video Music Videos Good Music


Pin On Salvările Mele


Youtube Youtube Character


Pin On Citate


Tzanca Uraganu Cand Ai Nume De Boier Oficial Video 2016 Movies Movie Posters Music


Pin Di Lyrics Rp Rss


Tzanca Uraganu Meka Meka Versuri Lyrics Lyrics Music Talk Show


Pin On Rumania


Pin On Manele


Tzanca Uraganu Ne Ar Sta Bine Oficial Video Youtube Youtube Mens Sunglasses Video


Tzanca Uraganu Inima De Leu Videoclip Oficial Youtube New Video Song Tzanca Uraganu Inima De Leu Videoclip Oficial In 2021 Couple Photos Music Photo

Previous
Next Post »